Čestitka prvašićima

09.09.2019

Na početku nove školske godine 2019./2020., upućujem svim učenicima, profesorima i roditeljima, a posebno prvašićima srdačnu čestitku.
Nastavnicima i profesorima želim uspješnu školsku godinu u kojoj će s puno ljubavi i strpljenja ostvariti dobre odgojne i obrazovne rezultate, a svim roditeljima želim puno uspjeha u ostvarivanju zajedničkog cilja, imati sretno i obrazovano dijete.
Svim učenicima, a posebno prvašićima, u novoj školskoj godini želim radosne trenutke  u stjecanju novih znanja i vještina. Želim da se zajedno s učiteljima i novim prijateljima radujete učenju kroz igru i druženje.
 
Na putu do škole i natrag potrebno je mnogo opreza u prometu i ovim putem apeliram u svoje ime, ali i u ime svih učenika, nastavnika i roditelja na sve sudionike u prometu na povećan oprez, posebno molimo vozače da poštuju prometna pravila u blizini škola i prilagode brzinu.
Ovom prigodom naglašavam da Općina Kamanje sudjeluje u stvaranju dobrih uvjeta za učenje i obrazovanje, te je osigurala sav potrebni radni materijal za učenike svih razreda Područne škole Kamanje.
 
Želim svima, uspješan početak nove pedagoške godine, sretno školovanje, izvrsne ocjene i mnogo radosti! 

NAČELNIK: Damir Mateljan