Slažem se
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se". Želite li saznati više o kolačićima kliknite ovdje.

PROVOĐENJE E-UPISA U DJEČJI VRTIĆ KAMANJE ZA PEDAGOŠKU GODINU 2024.-2025.

03.05.2024

Poštovani roditelji,

U periodu od 09.svibnja 2024. godine do 17. svibnja 2024. godine (do 12,00 sati kada se aplikacija automatski zatvara) provoditi će se e-Upisi u Dječji vrtić Kamanje za svu djecu i djecu koja trenutno pohađaju Dječji vrtić Kamanje i kojima ističe postojeći Ugovor sa 31.08.2024. godine.

e-Upisi provoditi će se preko linka https://e-upisi.hr/ sukladno korisničkim uputama Upute za roditelje-Upute za korištenje sustava

Roditelji trebaju imati pristup sustavu e-Građani, na koji se mogu prijaviti korištenjem bilo koje od 27 različitih vjerodajnica (lista svih prihvaćenih vjerodajnica nalazi se na https://gov.hr/hr/lista-prihvacenih-vjerodajnica/1792).

Prije upisa Vas molimo da provjerite podatke koji su od značaja za upis (ispravni podaci o djetetu i obitelji.) Kriteriji za upis djeteta bit će vidljivi u aplikaciji za upise. Roditelji su dužni označiti koje kriterije zadovoljavaju te priložiti potrebnu dokumentaciju. Obavezna dokumentacija koju roditelj prilaže u sustavu je i Knjižica imunizacije iz koje je vidljivo da je dijete uredno (redovito) cijepljeno protiv bolesti iz Programa obveznih cijepljenja i/ili potvrdu liječnika o postojanju kontraindikacija za cijepljenje djeteta protiv određenih bolesti.

Roditelj u aplikaciji e-Upisi ne mora ispunjavati poglavlje „Inicijalni upitnik“ - obrazac Inicijalnog upitnika donosi se prilikom dolaska na inicijalni razgovor. obrazac je dostupan putem linka: Inicijalni upitnik

U periodu od 19. svibnja do 3. lipnja 2024. roditelji su obvezni ponovno ući u aplikaciju i provjeriti trebaju li dopuniti svoju prijavu.

Objava rezultata bodovanja će biti 04. lipnja 2024. godine.