Slažem se
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se". Želite li saznati više o kolačićima kliknite ovdje.

OBAVIJEST O besplatnoj edukaciji u okviru projekta „Održivi turizam kroz društveno poduzetništvo“

02.02.2021

OBAVIJEST 
O besplatnoj edukaciji u okviru projekta „Održivi turizam kroz društveno poduzetništvo“
 
Karlovačka turistička agencija Croatia Open Land Tours DMC iz Karlovca je prijavom na poziv za „Jačanje društvenog poduzetništva - faza I.“,  1.10.2020. ostvarila potporu i započela provedbu projekta pod nazivom „Održivi turizam kroz društveno poduzetništvo“.  Uz nadzor Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike projekt se provodi uz podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
 
Kroz partnerstvo na projektu uključena je Lokalna akcijska grupa Vallis Colapis koja je već dugi niz godina vodeća organizacija za ruralni razvoj u Karlovačkoj i Zagrebačkoj županiji. Veleučilište u Karlovcu kao visokoškolska ustanova koja je samo u prošloj godini ostvarila 6 bespovratnih potpora iz EU i nacionalnih sredstava. Treći partner na projektu, Općina Kamanje konstantno kroz EU fondove ulaže u modernizaciju infrastrukture svoje općine.
 
U okviru ovog projekta pozivamo nezaposlene osobe da se prijave na ovu besplatnu edukaciju (ukupno 40) iz ruralnih zajednica Karlovačke i Zagrebačke županije, s naglaskom na mlade, žene i one iznad 50 godina starosti.
Početak edukativnih radionica bio je predviđen za veljaču 2021., ali s obzirom na pandemiološke mjere predavanja će biti odgođena za ožujak ili travanj. Ukupno će biti provedeno 6 radionica (3 teoretske i 3 praktične).

Više na:Besplatna edukacija u okviru projekta „Održivi turizam kroz društveno poduzetništvo“