Slažem se
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se". Želite li saznati više o kolačićima kliknite ovdje.

Drvena kuća Kavan Radoslav

Drvena kuća Kavan, na rijeci Kupi

Tradicionalna hrastova kuća sa drvenim rustikalnim interijerom nalaze se na brdašcu okruženim drvećem, 300 metara od rijeke Kupe. Veliko dvorište sa puno zelenila i mjestom za roštilj.

Prostor

Spavati u autohtonoj hrastovoj kući staroj preko 100 godina poseban je osjećaj, tome doprinose i lokalna vina kojima dočekujemo svakog gosta. Ukoliko krenete u šetnju šumskim putem rijeka Kupa će vas dočekati za 500 metara na svojem divljem djelu, dok će te se za uređenije plaže morati autom odvesti pet minuta od posjeda. Deset minuta šetnje od kuće nalazi se spilja Vrlovka dugačka 330 metara. Nalazi se na obali rijeke, na atraktivnoj lokaciji koja je nedavno novo uređena.

Dostupno gostima

Ispred ulaznih vrata natkrivena je terasa na kojoj se nalazi stol sa dvije klupe za 6 osoba. Kada se uđe u kuću nalazite se u dnevnom boravku, kuhinji i blagavaoni. U istoj razini nalazi se spavaća soba (sa bračnim krevetom i ormarom) i kupaona sa wc-om. Stepenicama se dolazi do galerije u potkrovlju koja gleda na dnevni boravak te još jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom.

Više informacija na:https://hr.airbnb.com/rooms/23450635?source_impression_id=p3_1589872207_HpW7VhYDKPEpZ6HX&guests=1&adults=1

Summer 2018.In early spring 2018.Drvena kuća Kavan, na rijeci Kupi

 

 

 

In early spring 2018.