Slažem se
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se". Želite li saznati više o kolačićima kliknite ovdje.

Strategija razvoja

Strategija razvoja Općine Kamanje za razdoblje 2022.-2027. godine (dalje: Strategija) temeljni je strateški dokument koji analizira stanje područja te definira ključne faktore daljnjeg gospodarskog i društvenog razvoja Općine. Usklađen je sa strateškim dokumentima Općine Kamanje (Prostorni plan uređenja Općine Kamanje, Izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Općine Kamanje), Karlovačke županije (Razvojna strategija Karlovačke županije do 2027.) te LAG-om Vallis Colapis.

Strategija razvoja općine Kamanje za razdoblje 2022. - 2027

*************************************************************************************************************

Strateški razvojni program strateški je dokument koji definira cjelokupnu strategiju razvoja jedinice lokalne samouprave temeljenu na načelima održivog razvoja. Svrha izrade Strateškog razvojnog programa je strukturirano planiranje dugoročnog razvoja Općine, uzevši u obzir sve razvojne potencijale kao i potrebe općine s ciljem postizanja održivog razvoja.

Strateški razvojni program financiran je putem Mjere 07 "Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima", Podmjere 7.1. "Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovig temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000 i druga područja visoke prirodne vrijednosti" - provedba operacije 7.1.1. "Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave".

Odluka o produljenju važenja Strateškog razvojnog programa Općine Kamanje za razdoblje od 2016. do 2020.godine

Strateški razvojni program Općine Kamanje za razdoblje 2016.-2020.

Plan razvoja širokopojasne infrastrukture Općine Kamanje

Prilozi - Strateški razvojni program Općine Kamanje