Slažem se
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se". Želite li saznati više o kolačićima kliknite ovdje.

Oglašavanje povodom lokalnih izbora

10.05.2021

 

Pozivamo sve političke stranke, liste nezavisnih kandidata i ostale sudionike u izbornoj kampanji da povodom Lokalnih izbora 2021., prilikom svojih propagandnih i promotivnih nastupa i djelovanja (postavljanje plakata i drugog promotivnog materijala) poštuju odredbe Odluke o komunalnom redu Općine Kamanje.
Molimo sve sudionike da se suzdrže od postavljanja plakata na drveću, zelenilu, rasvjetnim stupovima, fasadama i sl. kako bi se sačuvao uredan i lijep izgled naselja.
Plakati se mogu postavljati na za to predviđenim mjestima – oglasnim pločama.
Podsjećamo da plakati, oglasi i drugi materijali moraju biti uredni, te svojim sadržajem ne smiju biti uvredljivi niti u suprotnosti sa javnim moralom.
U slučaju nepridržavanja odredbi Odluke o komunalnom redu predviđeno je pokretanje prekršajnog postupka te su predviđene novčane kazne od 5.000,00 do 10.000,00 kn.
Odluku o komunalnom redu Općine Kamanje možete preuzeti na web stranicama Općine Kamanje: www.kamanje.hr u kategoriji Opći akti i odluke od interesa korisnika https://www.kamanje.hr/7/150/Opci-akti-i-Odluke-od-interesa-korisnika