Slažem se
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se". Želite li saznati više o kolačićima kliknite ovdje.

Razvijamo održivi prometni sustav zajedno!

10.06.2021

Iskoristite novu priliku za zajednički razvoj održivog prometnog sustava!
PROVEDBA ANONIMNOG ONLINE UPITNIKA:
Karlovačka županija – postojeće stanje mobilnosti
Poštovani stanovnici,
motivirani odazivom u I. krugu i II. krugu provedbe upitnika s ciljem dobivanja uvida u postojeće stanje mobilnosti i učinkovitog zadovoljavanja Vaših postojećih i budućih potreba za mobilnošću, Karlovačka županija provodi i dodatni krug anonimnog online ispitivanja stava javnosti.
Upitnik je namijenjen stanovnicima svih administrativnih naselja Karlovačke županije koji do sada nisu sudjelovali, a podijeljen je na sljedećih 5 tematskih područja:
  • osnovne i statističke informacije
  • sredstva mobilnosti
  • informacije o putovanjima
  • promjena navika putovanja
  • stavovi i motivacije
Navedena tematska područja, odnose se na Vaše dosadašnje navike i stavove, odnosno načine putovanja izvan ograničenja uzrokovanih trenutnom pandemijom bolesti COVID-19.
Molimo Vas da precizno i potpuno odgovorite na pitanja kroz 5 kratkih cjelina i pridonesete stvaranju zajedničke vizije održive mobilnosti. Podijelite link upitnika svojim ukućanima, prijateljima i kolegama s prebivalištem na području Karlovačke županije i pomozite nam poboljšati prometni sustav županije.
Online upitnik je moguće ispuniti do 11.06.2021. g., a dostupan je ovdje.
Vaši odgovori će biti korišteni isključivo u znanstveno-istraživačke svrhe, a Vaš identitet ostaje očuvan sukladno odredbi GDPR.
Cijenimo Vašu spremnost na suradnju na čemu unaprijed zahvaljujemo!
 
U svezi potencijalnih pitanja ili dodatnih objašnjenja, obratite nam se putem elektronske pošte: branka.seketa-karlovic@kazup.hr