Slažem se
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se". Želite li saznati više o kolačićima kliknite ovdje.

INFORMATIVNA RADIONICA O POZIVU ZA PRIJAVU MALIH PROJEKATA

07.03.2022

Na informativnoj radionici bit će predstavljeni ciljevi, svrha i posebni uvjeti nedavno otvorenog Poziva za prijavu malih projekata te postupak prijave i različiti oblici podrške zainteresiranim prijaviteljima. Za spomenuti Poziv osigurano je ukupno 315.000,00 € za financiranje okvirno 22 projekta usmjerena na jačanje civilnoga društva i aktivnog građanstva te osnaživanje ranjivih skupina u lokalnim zajednicama.

Poveznica za pristupanje radionicihttps://bit.ly/3sqnliU.

Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj dio je Programa darovnica Europskog gospodarskog prostora i Norveških financijskih mehanizama 2014. – 2021. za koje sredstva osiguravaju Island, Lihtenštajn i Norveška. Upravitelj fonda u Hrvatskoj je konzorcij kojeg čine Zaklada Slagalica, Zaklada Solidarna, Udruga SMART te slovenska organizacija CNVOS.

Više informacija o Fondu i svim trenutno otvorenim pozivima dostupno je na mrežnim https://acfcroatia.hr/ i Facebook stranicama https://www.facebook.com/acf.hrvatska  a za sve dodatne informacije u svezi ove zamolbe i informativne radionice stojimo Vam na raspolaganju (martina@smart.hr ili 051/332-750).